м. Тернопіль, вул. Князя Острозького, 28

  • 38 067 470 57 87
  • 38 067 352 70 87
  • 38 099 114 90 40
  • 0352 45 43 15

0

4.9444444444444 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Рейтинг4.94(9 Голосів)

Коментарі  

Назар Павлович 10.05.2018, 19:58
Перше моє знайомство із агенцією було через відгуки у інтернеті. Прочитав, передзвонив і робота закіпіла. Послугами задоволений. Все відбулось так як і мене орієнтували. Тепер сам пишу відгук щоб інші знали як працюють у АН ВІСОН. Молодці.... РЕКОМЕНДУЮ
Цитата
Гудак Володимир 14.05.2018, 18:45
Дякую Вам за рекомендацію. Успіху Вам.
Цитата
Віталій 15.04.2018, 18:59
Звернувся до агенції нерухумості Вісон щодо пошуку оренди. Знайшли не зразу мені, бо мав ряд вимог до того де мав жити, лишні рази нетурбували, як то кажуть щоб пропонувати, на 3-му показі мені підійшло. Працюють грамотно, розумію за що заплатив. Дякую та рекомендую.
Цитата
Гудак Володимир 23.04.2018, 21:28
Раді були Вам допомогти, вибачайте що трішки довше вам шукали, зате підібрали Вам саме таку квартиру яку ви безпосередньо хотіли. Очікуємо Вас на купівлю власної квартири :)
Цитата
Сергій Павлович 16.03.2018, 23:28
Гарно працюють у цій агенції нерухомості "ВІСОН", мають повагу та турботу до клієнта. Дякую, так тримати.
Цитата
Гудак Володимир 23.04.2018, 21:25
Дякую за Ваші щирі слова.
Цитата
Денис 25.01.2018, 18:45
Очень професисональные ребята. Переоформление проходило очень быстро, все ньюансы сделки очень грамотно продуманы до мелочей. Имел дело со многими риелторами. Виссон самый грамотный из них. Рекомендую всем.
Цитата
Гудак Володимир 26.02.2018, 21:31
Щиро радий що ми змогли Вам допомогти у продажі вашої квартири. Дякую за хороші і щирі слова
Цитата
Володимир Дудка 23.01.2018, 19:48
Купляв квартиру для себе, в питаннях купівлі-продажу не оріентувався. Агенція нерухомості ВІСОН у всіх питаннях з купівлі-продажу допомогла в повному обсязі. Договір відбувся! Особисто задоволений). Особисто хочу щиро подякувати Директору Агенції нерухомості ВІСОН Гудаку Володимиру Васильовичу за пророблену роботу в повному обсязі, чітке роз'яснення з незрозумілих питань. Рекомендую майбітнім покупцям, продавцям та тим хто хоче скористатися переліком послуг які надає Агенції нерухомості ВІСОН. Щиро дякую Вам!!!!!
Цитата
Гудак Володимир 26.02.2018, 21:35
Дякуємо і Вам Володимире. Я радий що ви отримали задоволення від купівлі собі житла свориставшись послугами моєї агенції нерухомості ВІСОН. Нехай Вам щастить...
Цитата
Віктор Валерійович 10.12.2017, 12:28
Купляли квартиру, переживали дуже сильно. Помогли та пояснили. Договір відбувся. Дякую за роботу
Цитата
Гудак Володимир 26.02.2018, 21:42
І Вам дякую, впевнений що у Вас все буде добре... Достатку і здоров'я Вам... До зустрічі.
Цитата
Микола Євгенович 02.12.2017, 07:22
Я користувався послугами Вісон вже раніше, але не мав часу подякувати їм. Це не реклама, а чисто по людське окреме дякую. Купявля для мене нерухомості дуже було болюче питання. Заспокоїли, допомогли та знайшли. Дякую особисто Володимиру та його дівчатам за допомогу, не хай Вам щастить .
Цитата
Алла Семенівна 28.11.2017, 13:56
Довго продавали дачу, все не виходило. Коли звернулись до агенції ВІСОН - все розказали та вирішили наші усі питання. Дачу продали та дуже задоволені, дякую. РЕКОМЕНДУЮ
Цитата
Володимир 23.11.2017, 14:16
Задоволений роботою
Цитата
Наталія Іванівна 15.11.2017, 20:04
Працювала з ними... гарні та порядні. Все пройшло професійно.
Цитата
Надя 27.10.2017, 13:58
Звернулась до агенції Вісон. Допомогли і я задоволена їх роботою.
Цитата
Вадим 23.10.2017, 21:20
Задоволений роботою. Спрацювали оперативно та професійно. Рекомедую
Цитата
Тарас Петрович 28.09.2017, 09:01
Агенція нерухомості ВІСОН оперативно виконала моє замовлення. Проконсультували та знайшли те, що я шукав. Дякую особисто Володимиру за професіоналізм.
Цитата
Євген Тадейович 08.09.2017, 21:25
Доброго усім дня. Хочу подякувати особисто Володимиру за те, що приділив увагу, усе доступно пояснив та допоміг мені із вибором мені квартири. Щиро дякую і так тримати.
Цитата
Наталя 01.09.2017, 19:33
Привітний колектив, чудово знають свою роботу. Рекомендую)
Цитата
Іван Васильович 14.08.2017, 16:44
Я хотів продати свою квартиру. Мені пояснили та запропонували підписати екслюзивний договір де я мав заплатити агенції за те, що вони допоможуть мені продати. Спочатку мені було незрозуміло бо прийнято що покупець платить, але я вирішив спобувати бо дуже переконливо та аргументовано пояснили. Коли АН ВІСОН швидко знайшла мені ряд покупців я був здивований, бо на ринок ми вийшли із меншою ціною а в решті решт я продав її дорожче та швидко (через 1,5 міс гроші я отримав). Молодці. Раджу та рекомендую
Цитата
Оксана 07.07.2017, 19:28
Я вдячна колективу агенції які допомогли вирішити моє питання. Гарний та дружній колектив є запорукою вашого успіху. Так і тримати. Ви молодці.
Цитата

Залишити відгук

Захисний код Оновити